...

Narkose

Graviditetesprogram

Kvinnehelse har lite fokus innen norsk tannhelse. Vi har et ekstra fokus på kvinnehelse og spesielt gravidhelse.
Visste du at det er under svangerskapet at munnen din er mest utsatt for forandringer? Disse forandringene kan av og til gi permanente skader, og påvirke fosteret negativt.

Derfor tilbyr vi et eget program for deg som er gravid, planlegger å bli gravid, eller nettopp har født.

Graviditetsprogrammet vårt gir deg en skreddersydd undersøkelse hvor du får en plan tilpasset akkurat deg. Denne planen inkluderer tips til hvordan du kan passe på munnhelsen din og hvordan du kan bruke dette til å optimalisere ditt kommende barns helse. Etter avsluttet svangerskap, tilbys du en oppfølging av munnhelsen og får opplæring i hvordan du kan optimalisere ditt barns munnhelse – og alle tipsene og triksene for å ta vare på munnen både før og etter tennene bryter frem! I tillegg undersøker vi tungebåndet og alle essensielle funksjoner i munnen og omliggende strukturer.

I tillegg til å ha tannleger som har fordypet seg ekstra i kvinne- og graviditetshelse, jobber vi tett med kiropraktor, psykolog, tungebåndseksperter, yogainstruktører, massører, sykepleiere og leger – som alle har fordypet seg i disse temaene.

Ansatte

behandlinger i året

behandlet med tannlegeskrekk

behandlingsrom

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.