Tannbehandling i Budapest –

like trygt som hjemme

 

Nova-Dental jobber med tidligere Budapest Klinikken sine leger og ansatte i Budapest, og tilbyr norske pasienter mulighet for billigere tannbehandling i Ungarn. Klinikken er av svært høy kvalitet med moderne teknologi og utstyr, og ligger i en del av 4-stjerners SPA hotell. Enkel adkomst via trapp eller heis rett fra rommene.

Klinikken huser også et moderne tannteknisk laboratorium, som lager alle nødvendige porselensarbeider, kroner og proteser. Dette gjør at du slipper unødvendig ventetid, og får en effektiv behandling.

Vi har dyktige tannleger og spesialister innen oralkirurgi, periodontitt og protetikk. Du kan derfor være trygg på at du blir godt ivaretatt. Vår norsktalende kundekonsulent bistår deg med hjelp med språket og forklaring av behandlingsplanen. Det er lagt vekt på at behandlingen skal være smertefri, og omsorgsfulle ansatte passer på at opplevelsen blir mest mulig behagelig for deg. Selv om du har alvorlig tannlegeskrekk vil du kunne slappe av her.

Etter en utvidet undersøkelse hos Nova-Dental kan vi gjerne lage et tilsvarende pristilbud for behandling i Budapest, slik at du kan sammenligne priser og vurdere hvor lønnsomt er for deg å dra til utlandet for tannbehandling.

Ta gjerne kontakt med oss her ved spørsmål

HELFO-refusjon

Dersom du har diagnoser/tilstander som kan gi rett til stønad til tannbehandling, har du krav på refusjon på lik linje som om du fikk behandling i Norge. I utlandet må man søke om refusjon i etterkant av behandlingen.

Alle våre spesialister og tannleger imøtekommer folketrygdens krav til kompetanse. Det er et vilkår fra Helfo at behandleren har autorisasjon som er godkjent i behandlingslandet, noe som alle våre behandlere/spesialister har.

I tilfeller hvor våre spesialister/tannleger finner diagnose/tilstander som er refusjonsberettiget, så vil klinikken ordne all nødvendig dokumentasjon til HELFO.
Disse papirene ordner vi klart for deg, slik at det bare er for deg å sende disse inn til HELFO etter din tannbehandling hos oss.

Vi gjør oppmerksom på at man altså på forhånd må legge ut for tannbehandlingen, og senere eventuelt få refundert fra HELFO det en har krav på. 

Helfo logo

Les mer om Budapest

Budapest er en by med masse historie og fantastiske bygninger. Les mer om alt du kan oppleve i denne fine byen her