Budapestklinikken har byttet navn til Nova-Dental

Covid-19 pandemien har for mange ført til drastiske endringer. Den har også hatt innvirkning på driften vår hvor vi har måttet stenge klinikken i Budapest i lange perioder på grunn av reiserestriksjoner.

Vi ønsker derfor å rette fokuset vårt mot pasientene våre her i Norge, og opprettholder klinikkene våre både i Tønsberg og Tromsø. Våre klinikker i Norge har i den siste tiden fått flere nyansatte med høy kompetanse og vi kan nå tilby behandling til langt flere pasienter enn tidligere. Vi retter også fokus mot å samarbeide med lokale underleverandører som yter god service og trygghet for både oss og pasientene våre.

For å tydeliggjøre dette skiftet i klinikkene våre har vi byttet navn til Nova-Dental.

Nova-Dental vil fortsette med fokus på Oralkirurgi i tillegg til vanlig tannbehandling. Og vår oralkirurg Tatyjana Skolnyik vil fortsatt komme til Norge ca. 1 gang pr.mnd.

Budapest har nå åpnet igjen for norske pasienter

Driften ved klinikken i Budapest er overdratt til vår mangeårige og gode islandske samarbeidspartner, som nå har endret navn til “Islenska Klinikin Budapest”. Du vil møte de samme dyktige tannlegene.

Vurderer du behandling i Budapest? Ta kontakt med vårt kundesenter her.

Som et ledd i virksomhetsoverdragelsen vil Islenska Klinikin Budapest få tilgang til journaler for tidligere pasienter og oppbevare dette ihht. gjeldende lovverk. Pasienter som ønsker å reservere seg mot dette kan gi beskjed til vårt kundesenter her.

Vi gleder oss til å se deg på klinikken.