Budapestklinikken har byttet navn til Nova-Dental

Nova-Dental logo

Velkommen til et trygt tannlegebesøk!

Hos oss skal alle pasienter føler seg trygge og ivaretatt! Smitteverns-regler og tiltak følges nøye, og vi er godt forberedt på å ta i mot deg.

Folkehelseinstituttet kom i begynnelsen av november med en ny rapport som viser at tannleger er blant yrkesgruppene med minst smitte. Dette er et resultat av at tannlegene har hatt høy kompetanse og strenge rutiner på smittevern allerede før koronapandemien, og at de er flinke til å følge myndighetenes strenge retningslinjer.

Her kan du lese mer om dette  på tannlegeforeningens nettside

Ansatt forklarer til pasient
Blå plakat med tekst: Høy kompetanse
Plakat med tekst: Klinikken for deg
Plakat med teksten: Our knowlede- your safety

Trygg og god tannbehandling

Hvorfor velge oss?

Høy kompetanse

Høy kvalitet i alt vi gjør er en av våre grunnverdier. Topp moderne utstyr og høyt kvalifiserte ansatte bidrar til dette. Virksomheten er også ISO-sertifisert.

Spar penger

Ved større inngrep kan du spare betydelige beløp på tannbehandling i Budapest, selv etter at reisekostnader er medregnet.

To ansatte ved Nova-Dental står ved siden av plakat med tekst "Høy kompetanse"

Tannbehandling av høy kvalitet

Vårt personale består av dyktige og imøtekommende mennesker med høy kompetanse, noe som bidrar til å gjøre tannbehandlingen trygg og smertefri. Tannbehandlingen blir utført av dyktige spesialister.

Vil du at vi skal ta kontakt med deg?

Syns du det er enklest at vi sender deg mer informasjon om Nova-Dental på e-post, eller foretrekker du at vi ringer deg opp? Fyll inn dine kontaktopplysninger så tar vi kontakt med deg på den måten du foretrekker.